28 december 2020

Online coaching

online coaching

Ben jij het zat om geen resultaten te zien? Doe je zo je best om op je eetpatroon te letten en meer te gaan sporten? Maar is dit allemaal zonder merkbare vooruitgang? Laat Supplementaanbiedingen.nl je helpen! Wij bieden een compleet online coaching pakket op het gebied van voeding, krachttraining, mindset, herstel en supplementen. Alles wat je nodig hebt om maximaal resultaat te behalen. Of je nu wil afvallen, sterker wil worden of meer spiermassa wil opbouwen. Wij bieden online personal training compleet op maat voor jou!

Personal training op maat

Onze online coaching is voor iedereen die graag begeleiding krijgt bij het behalen van doelen. Heb jij geen behoefte een fysieke personal trainer? Of heb je hier geen tijd en geld voor? Dan is online personal training precies wat jij nodig hebt. Jij, jouw lichaam en jouw doelen staan centraal. Daarom stellen we op basis van een intake vast wat precies nodig is voor jou. Zo maken we o.a. een fitnessprogramma op maat en een voedingsschema op maat, afgestemd op jouw caloriebehoefte en macros’!

  • Voedingsschema afgestemd op jouw lichaam
  • Trainingsprogramma voor sportschool of thuis
  • Toegang tot gezonde weekschema’s met recepten
  • Uitgebreide intake
  • Wekelijkse check-up met personal coach
  • Coaching voor 3, 6 of 12 maanden
  • Meer dan 7 jaar ervaring in online coaching

Online Coaching aanvragen?

Hoe ziet onze online coaching eruit?

Onze online coaching bevat alle facetten die belangrijk zijn bij het transformeren van jouw lichaam. Zowel voor afvallen, op gewicht blijven als aankomen bieden wij personal coaching pakketten. Persoonlijke begeleiding is hierbij het belangrijkst voor ons. Alle schema’s worden voor jou op maat gemaakt.

Schema’s op maat

Jouw voedingsschema en fitnessschema worden gemaakt voor jouw leefstijl, fysieke mogelijkheden en doelen. Uiteraard zijn de schema’s wetenschappelijk onderbouwd. Zo zorgen we ervoor dat training en voeding compleet op elkaar zijn afgestemd.

Gezonde weekmenu’s met recepten

Je krijgt elke week toegang tot een nieuw weekmenu met gezonde recepten. Zo weet je precies wat je elke dag kunt eten en kun je de simpele en lekker recepten volgen. Deze gezonde weekschema’s zijn samengesteld op basis van jouw dagelijkse caloriebehoefte en de verdeling tussen eiwitten, koolhydraten en vetten.

Voedingscoach staat altijd voor je klaar

Heb jij vragen over bepaalde producten? Wil je meer weten over de techniek van fitness oefeningen? Jouw personal trainer staat altijd voor je klaar. Je krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op al jouw vragen. Tijdens de wekelijkse check-up bespreken we jouw vooruitgang en verwerken we de feedback om jouw schema’s te optimaliseren.

Wil jij de beste resultaten?

Wil jij eindelijk de resultaten behalen waar jij zo hard voor werkt? Kies dan voor onze online coaching en ga aan de slag met jouw voeding, training, mindset en supplementen. Wij zijn gemotiveerd in onze begeleiding, ben jij gemotiveerd om de meest fitte en gezonde jij te worden? Laat een berichtje achter via het onderstaande formulier en we nemen contact met je op!

Volg Marvin