Wat is de beste eiwitreep 2023?

Laatste update op 5 januari 2023

beste eiwitrepenEiwitrepen zijn tegenwoordig erg populair. Ze combineren namelijk een heerlijke smaak met goede voedingswaarden én gemak. Heb je namelijk een drukke dag en geen tijd om eiwitrijke maaltijden te maken? Dan kun je met een eiwitreep op makkelijke manier wat extra proteïnen binnen krijgen. Het aanbod proteïne repen is erg groot en divers. Maar wat is de beste eiwitreep van dit moment?

Op Supplementaanbiedingen.nl hebben we een Top 10 eiwitrepen voor 2023 samengesteld. Hierin kijken we naar de repen met de beste combinatie van smaak, voedingswaarden en prijs!

De beste eiwitreep vinden?

Om de beste eiwitreep te vinden voor jouw doelen is het belangrijk om eerst te bepalen wat je precies zoekt in een voedingssupplement. Er zijn namelijk verschillende soorten eiwitrepen te kopen. Hoeveel geld wil je uitgeven aan je proteïnerepen? Vaak is het lastig om de ideale reep te vinden, die zowel goede voedingswaarden levert, een heerlijke smaak heeft én goed betaalbaar is.

De repen met het hoogste eiwitpercentage zijn meestal minder lekker. Er zitten namelijk minder vetten en suikers in, waardoor de textuur van de reep erg hard of taai wordt. Daarentegen zijn de allerlekkerste repen vaak rijker aan calorieën, waardoor ze niet in ieder voedingsschema passen.

 • Bepaal jouw doel en kies de soort eiwitreep die hier bij aansluit
 • Vergelijk samenstelling en ingrediënten voor de beste kwaliteit
 • Bekijk en vergelijk de prijs per eiwitreep voor de voordeligste keus

Top 10 eiwitrepen 2023

In deze top 10 beste eiwitrepen hebben we gekeken naar het totaalplaatje. Oftewel een goede combinatie tussen voedingswaarden, prijs én smaak! 

1. Delicious Protein Bar – XXL Nutrition

beste eiwitreep xxl nutritionDelicious Protein Bar van XXL Nutrition is één van de beste eiwitrepen verkrijgbaar in Nederland. Deze eiwitreep is erg lekker en goed te betalen, waardoor jij de beste kwaliteit voor een lage prijs krijgt. Met een eiwitgehalte van 41% krijg je met deze reep makkelijk een goede dosis proteïnen binnen. XXL Nutrition biedt met haar overheerlijke protein bars een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarom vinden wij dit de beste eiwitreep van dit moment!

 • Hoog eiwitgehalte van 31% tot 41%
 • Allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Verkrijgbaar in 11 overheerlijke smaken

Delicious Protein Bar kopen bij XXL Nutrition

Delicious Protein Bar kopen bij Bol.com


2. Clean Protein Bar – Body & Fit

clean protein barsClean Protein Bar van Body en Fitshop staat bekend als één van de ‘cleanste’ en beste eiwitrepen van Nederland. Deze eiwitreep is te kopen in 10 verschillende smaken, waardoor je veel keus hebt. Met 20 gram eiwit per reep krijg je snel een flinke dosis eiwitten binnen. Perfect als tussendoortje of vlak na een workout. Bovendien bevat de Clean Protein Bar veel voedingsvezels. Deze stimuleren de darmwerking en opname van voedingsstoffen.

 • 20 gram eiwit per reep
 • Bevat slechts 179 calorieën per eiwitreep
 • Verkrijgbaar in 10 verschillende en lekkere smaken

Clean Protein Bars kopen bij Body & Fit

Clean Protein Bars kopen bij Bol.com


3. Vegan Protein Bar – Body & Fit

vegan protein barDe Vegan Protein Bar van Body & Fitshop is één van de populairste en meest verkochte plantaardige eiwitrepen op de markt. Ben jij op zoek naar de beste eiwitreep? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Body & Fit. De prijs is namelijk erg laag! De Vegan Protein Bar eiwitrepen bevatten 20 gram plantaardig eiwit en zijn rijk aan IMO voedingsvezels. Deze protein bars zijn een ideaal tussendoortje voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs. Check de aanbiedingen hieronder. 

 • Rijk aan eiwitten en laag in suikers
 • 20 gram plantaardige eiwitten per reep
 • Low sugar met slechts 0,6 gram per reep

Vegan Protein Bars kopen bij Body & Fit

Vegan Protein Bars kopen bij Bol.com


4. Protein Bar Elite – Myprotein

protein bar eliteProtein Bar Elite van Myprotein behoort tot de meest verkochte eiwitrepen in Nederland en UK. De Myprotein eiwitreep is uitstekend geschikt voor sporters die een handige reep zoeken om tussendoor in hun dagelijkse eiwitbehoefte te voorzien. De Protein Bar Elite is vooral geschikt na een training, omdat deze reep naast eiwitten ook complexe koolhydraten bevat. Deze heeft je lichaam nodig na een zware workout.

 • Verkrijgbaar in drie verschillende smaken
 • Perfect reep om na een training te nemen
 • Lage prijs zoals je van Myprotein gewend bent
 • 23% extra korting met de code: MARVINNL

Protein Bar Elite kopen bij Myprotein


5. Macro Munch Protein Bar – Bulk Powders

beste eiwitrepen lijstOp nummer 5 in deze Top 10 beste eiwitrepen vinden we een overheerlijke eiwitrijke snackreep. Dit keer is het de eiwitreep van Bulk Powders. Deze eiwitrepen bevatten 20 gram proteïne per reep en minder dan 3 gram suikers. Bovendien is de smaak en textuur echt super lekker. Bulk Powders staat bekend om haar acties en kortingscodes, waardoor je vaak veel kunt besparen op jouw bestelling!

Bekijk hier de Macro Munch Bar review!

 • Verkrijgbaar in 5 overheerlijke smaken
 • 20 gram eiwit en minder dan 3 gram suiker per reep
 • Bulk Powders heeft vaak scherpe acties en kortingen

Macro Munch Protein Bar kopen bij Bulk Powders

6. Protein Bar – Barebells

protein bars barebellsDe Protein Bars van Barebells worden goed verkocht in Nederland. De combinatie van lekker smaak, goede voedingswaarden én smakelijke textuur zorgt voor een plekje in deze Top 10 beste eiwitrepen. De Barebells repen bevatten 20 gram eiwit en minder dan 2 gram suiker. Met 2 euro per Protein Bar ligt de prijs wel ietsjes hoger dan gemiddeld. Maar voor een lekkere en voedzame reep hebben we dit natuurlijk wel over!

 • Te koop in 7 overheerlijke smaakvarianten
 • Minder dan 2 gram suiker per reep
 • Hoge kwaliteit eiwitrepen van Barebells

Barebells Protein Bar kopen bij Body & Fit

Barebells Protein Bar kopen bij XXL Nutrition

Barebells Protein Bar kopen bij Body en Gym Shop

Barebells Protein Bar kopen bij Bodylab

Barebells Protein Bar kopen bij Supspace

Barebells Protein Bar kopen bij Bol.com


7. N’Joy Protein Bar – XXL Nutrition

beste eiwitrepen 2020De N’Joy Protein Bar van XXL Nutrition is een reep die we zeker mogen rekenen tot het lijstje voor de beste eiwitrepen van 2023. Deze proteienereep bevat minder dan 1,9 gram suiker per reep. Perfect toch? Bovendien zijn de vier verschillende smaken echt heel erg lekker. Mijn favoriet? De Chocolate-Caramel variant! Met 19,8 gram eiwit is deze reep zeker geschikt om te voorzien in jouw eiwitbehoefte. Bovendien zijn de N’Joy Protein Bars erg scherp geprijsd!

 • Minder dan 1,9 gram suiker per reep
 • Eiwitreep met 19,8 gram eiwit per reep
 • Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken

N’Joy Protein Bars kopen bij XXL Nutrition

N’Joy Protein Bars kopen bij Bol.com


8. Eat Clean Bar – Bodylab

eat clean bar bodylabEat Clean Bar van Bodylab is een eiwitreep van hoge kwaliteit, bedoeld om jou de beste voedingswaarden te bieden. De focus ligt bij deze reep op de ingrediënten. Zo bevat elke reep hoogwaardige melkeiwitten en wordt er alleen gebruik gemaakt van stevia als zoetstof. Toch blijft de smaak erg goed, vooral Cookie Dough is lekker. De reep zelf is wel iets harder / taaier. Je moet dus goed kauwen!

 • Eiwitreep met de beste ingrediënten van Bodylab
 • 22,2 gram proteïnen per reep
 • Verkrijgbaar in 4 lekkere smaken

Eat Clean Bars kopen bij Bodylab


9. High Protein Bar – XXL Nutrition

high protein barHigh Protein Bar van XXL Nutrition mag zeker niet ontbreken in de zoektocht naar de beste eiwitrepen. Deze eiwitreep behoort al jarenlang tot de meest verkochte repen. Dit komt door de combinatie van een scherpe prijs en hoge kwaliteit. Deze reep bevat namelijk een zeer hoge dosering eiwitten en is laag in suikers. 1 High Protein Bar 2.0 levert je echter snel en gemakkelijk maar liefst 25 gram eiwit, maar bevat geen onnodige suikers en calorieën. Met de introductie van de High Protein Bar 2.0 maken we het onmogelijke mogelijk, namelijk een eiwitreep met maar liefst 50% eiwit.

 • Te bestellen in 3 heerlijke smaken
 • Laag in suikers, maar rijk aan voedingsvezels
 • 25 gram eiwit per reep

High Protein Bars kopen bij XXL Nutrition

High Protein Bars kopen bij Bol.com


10. Smart Bar – Body & Fit

smart bar beste eiwitrepenDe Smart Bar van Body & Fitshop is er één die zeker niet mag ontbreken in deze Top 10 beste eiwitrepen. Deze repen worden in Nederland enorm veel verkocht. Dit komt omdat deze eiwitreep een lage prijs combineert met een heerlijke smaak. Bovendien bevat de Smart Bar maar 156 kcal per reep. Ideaal wanneer je aan het afvallen bent! Met 15,4 gram eiwit ligt het eiwitgehalte wel ietsjes lager dan bij veel andere repen in deze lijst.

 • Dieet reep met slechts 156 kcal
 • Zeer scherpe prijs zoals we van Body & Fit gewend zijn
 • 15 gram eiwit per reep

Smart Bars kopen bij Body & Fit

Smart Bars kopen bij Bol.com


10 beste eiwitrepen 2023 lijst

Samenvattend zijn dit de beste eiwitrepen van 2023;

 1. Delicious Protein Bar – XXL Nutrition
 2. Clean Protein Bar – Body & Fit
 3. Vegan Protein Bar – Body & Fit
 4. Protein Bar Elite – Myprotein
 5. Macro Much Protein Bar – Bulk Powders
 6. Protein Bar – Barebells
 7. N’Joy Protein Bar – XXL Nutrition
 8. Eat Clean Bar – Bodylab
 9. High Protein Bar –  XXL Nutrition
 10. Smart Bar – Body & Fit

Voordelen eiwitrepen

Een eiwitreep heeft een aantal voordelen. Zo is een reep eenvoudig mee te nemen, wat erg handig is wanneer je veel onderweg bent voor je werk. Een eiwitrijk tussendoortje klaarmaken is lastig in de auto. Zo’n proteïne reep eet je eenvoudig tijdens het reizen om wat extra eiwitten binnen te krijgen. De beste eiwitrepen bieden je dus enorm veel gemak. Bovendien zijn ze erg lekker, waardoor je zonder tegenzin je tussendoortje nuttigt.

Daarnaast heeft een eiwitreep vaak betere voedingswaarden dan andere makkelijke tussendoortjes uit de supermakt. Eiwitrepen bevat meer eiwit, minder suikers en minder vet dan gemiddeld. Bovendien zorgen ze voor een langer verzadigd gevoel (omdat ze meer eiwit bevatten). Zo wordt de neiging om te snacken een stuk minder. 

Beste eiwitreep kopen

Bij Supplementaanbiedingen.nl vinden wij het belangrijk dat jij de laagste prijs betaalt voor jouw supplementen. Daarom staat in het overzicht bij de beste eiwitrepen van 2023 de webshop met de beste aanbieding bovenaan! Heb jij ergens een betere deal gevonden? Laat het ons dan weten! Natuurlijk kan je ook even alle supplementen kortingscodes op de site bekijken. Hier kan je direct besparen op de aankoop van jouw favoriete merk eiwitrepen.

Top 10 beste eiwitrepen test

Deze Top 10 met beste eiwitrepen is een product van Supplementenaanbiedingen.nl (onderdeel van Voeding-en-fitness.nl) en wordt beoordeeld door onze bezoekers met een 9,2/10 (187 personen). Voor dit onderzoek naar de beste eiwitreep gebruiken we verschillende bronnen. Zo verzamelen we reviews van echte gebruikers uit binnen- en buitenland om hun ervaringen te valideren. Daarnaast kijken we naar onafhankelijke labtesten om de kwaliteit van merken en ingrediënten te controleren.

Tot slot testen we zelf op structurele basis proteïne repen om eigen ervaring te koppelen aan de andere gegevens. Als eindproduct zien jullie deze Top eiwitrepen lijst voor 2023. Wij onderzoeken de beste supplementen voor alle Nederlandse sporters!

Volg Marvin

2 gedachten over “Wat is de beste eiwitreep 2023?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *