Wat is de beste Pre Workout 2023?

Laatste update op 5 januari 2023

beste pre workoutHet gebruik van Pre Workouts is de afgelopen jaren enorm toegenomen in Nederland. Na een drukke werkdag heb je niet altijd zin en energie om een goede training neer te zetten. Maar je bent natuurlijk wel op jacht naar records en GAINS. Een Pre Workout Booster is een fitness supplement welke je snel een flinke boost kan geven. Een goede Pre Workout geeft je een energieboost, zorgt er voor dat je meer explosieve kracht kan leveren en stelt de verzuring in je spieren uit.

Zo kun je ook na een zware dag alsnog alles uit je training halen. Maar welke Pre Workouts geven jou nu waar voor je geld? Bij Supplementaanbiedingen.nl hebben we de Beste Pre Workout van 2023 voor je getest. Bekijk hier de Top 10 Pre Workout Boosters inclusief laagste prijs!

De beste Pre Workout vinden?

Het vinden van de beste Pre Workout is zeer persoonlijk. Omdat ieder lichaam anders reageert op de samenstelling van een pre-workout booster. Wat voor mij goed kan werken, kan voor jou weinig effect hebben en vice versa. Voordat je een goede pre workout zoekt is het belangrijk om te bepalen wat je precies wilt. Zoek je een supplement dat echt een goede energieboost geeft, of liever een pre workout die een waanzinnige pomp verzorgt?

Voordat je een goede pre workout booster vindt heb je er misschien al een aantal geprobeerd. Door het uitproberen van verschillende soorten pre workouts vind jij vast en zéker een merk dat goed werkt voor jou. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een pre workout te maken, zodat je zelf bepaalt welke doseringen je aanhoudt.

De beste pre workouts bevatten een combinatie van deze stoffen:

Top 10 Pre Workouts 2023

In deze top 10 beste Pre Workout Boosters hebben we gekeken naar het totaalplaatje. Oftewel een goede combinatie tussen samenstelling, prijs én smaak! 

1. ABE Ultimate Pre Workout – Applied Nutrition

abe ultimate pre workoutABE Ultimate Pre Workout van Applied Nutrition is één van de beste Pre Workouts verkrijgbaar in Nederland. Deze pre workout booster combineert een goede prijs met de allerhoogste kwaliteit. All Black Everything bevat een unieke blend van actieve ingrediënten om het beste uit je training te halen. ABE bevat onder andere 200 mg Cafeïne, 200 mg Taurine, 4 gram Citrulline, een Tri-Creatine blend en Vitamine B3 en B12. Applied Nutrition heeft momenteel de beste pre workout van dit jaar!

 • Sterk gedoseerde pre workout booster
 • Allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Verkrijgbaar in drie overheerlijke smaken

ABE Pre Workout kopen bij XXL Nutrition

ABE Pre Workout kopen bij Body & Fit

ABE Pre Workout kopen bij Bol.com

ABE Pre Workout kopen bij Body Supplies

ABE Pre Workout kopen bij Supspace


2. C4 Xtreme Pre Workout – Cellucor

c4 beste pre workoutC4 Xtreme Pre Workout van Cellucor staat bekend als één van de ‘lekkerste’ en beste pre workout van Nederland. Deze pre workout booster is te kopen in 6 verschillende smaken, waardoor je veel keus hebt. C4 Pre Workout bevat 1500 mg creatine per dosering en 150 mg cafeïne. Zo krijg je niet alleen een energieboost, maar wordt ook je explosieve kracht vergroot. Verder bevat C4 o.a. beta alanine, arginine en N-Acetyl-L-Tyrosin.

 • 1500 mg creatine en 150 mg cafeïne
 • Bevat N-Acetyl-L-Tyrosin voor verbeterde focus
 • Verkrijgbaar in 6 verschillende en lekkere smaken

C4 Pre Workout kopen bij Body & Fit

C4 Pre Workout kopen bij XXL Nutrition

C4 Pre Workout kopen bij Bol.com

C4 Pre Workout kopen bij Body Supplies

C4 Pre Workout kopen bij Supspace


3. Kill It Reloaded – Rich Piana 5% Nutrition

kill it rich pianaDe Kill It Pre Workout van Rich Piana 5% Nutrition is één van de sterkste pre workouts op de Nederlandse markt. Kill It bevat een hoge dosering van de meest werkzame pre workout ingrediënten. Zo bevat deze pre workout booster 4 gram citrulline voor een heftige spierpomp, ruim 350(!) mg cafeïne voor een energieboost en 2,5 gram creatine. Let wel op; Kill It bevat een zeer hoge dosering cafeïne en is daarom niet voor iedere sporter geschikt!

 • Hoge dosering van alle populaire pre workout ingrediënten
 • Ruim 350 mg cafeïne per dosering
 • Niet voor iedereen geschikt vanwege heftige energieboost

Kill It Pre Workout kopen bij Body Supplies

Kill It Pre Workout kopen bij Bol.com


4. No Xplode 3.0 – BSN

no xplode bsnNoXplode van BSN behoort al jaren tot de meest verkochte pre workouts in Nederland en Amerika. De BSN pre workout booster is uitstekend geschikt voor sporters die hun sportprestaties een flinke boost willen geven. In 2004 introduceerde BSN No Xplode, het eerste volledige pre-workout supplement. Nu is er N.O.-XPLODE® 3.0, de nieuwe No Xplode! N.O.-XPLODE® 3.0 is de pre-workout waar je nooit meer zonder wilt.

 • Al ruim 15 jaar een begrip in de fitness wereld
 • Keuze uit 4 heerlijke smaken
 • 75% vindt N.O.-Xplode 3.0 de ultieme pre-workout

No Xplode 3.0 kopen bij Bol.com

No Xplode 3.0 kopen bij Body & Fit

No Xplode 3.0 kopen bij Body Supplies


5. The Curse – Cobra Labs

the curse cobra labsOp nummer 5 in deze Top 10 beste pre workouts vinden we een overheerlijke pre workout booster. We hebben het over The Curse van Cobra Labs. Maar wat maakt deze pre workout nu zo speciaal? Deze pre workout booster bevat de belangrijkste ingrediënten in een goede dosering. Zo bevat hij o.a. cafeïne, een creatine blend, citruline en beta-alanine. De dosering per maatschap is wel aan de lage kant, daarom raden we aan om 2 scoops te nemen voor je training. 

Via Supplementaanbiedingen.nl vind je altijd de beste aanbieding voor The Curse Pre Workout

 • Extreme spierpomp
 • Met o.a. cafeïne, creatine, arginine en citruline
 • Verkrijgbaar in 8 heerlijke smaken

The Curse kopen bij Body & Fit

The Curse kopen bij Bol.com

The Curse kopen bij Supspace

The Curse kopen bij Body Supplies

6. Gold Standard Pre Workout – Optimum Nutrition

gold standard pre workoutDe Gold Standard Pre Workout van Optimum Nutrition wordt al jaren goed verkocht in Nederland. De combinatie van goede samenstelling, lekkere smaak en lage prijs zorgt voor een plekje in deze Top 10 beste pre workouts. Gold Standard Pre Workout bevat alleen de beste ingrediënten, waaronder 175 mg cafeïne, 3 gram creatine en 1,5 gram citrulline. Via Supplementaanbiedingen.nl vind je de beste aanbieding!

 • Te koop in 5 overheerlijke smaakvarianten
 • 3 gram CreaPure creatine monohydraat
 • Alleen de beste kwaliteit ingrediënten

Gold Standard Pre Workout kopen bij Bol.com

Gold Standard Pre Workout kopen bij Supspace

Gold Standard Pre Workout kopen bij Body Supplies


7. Blast! Pre Workout – XXL Nutrition

blast pre workoutDe Blast! Pre Workout van XXL Nutrition is een booster die we zeker mogen rekenen tot het lijstje voor de beste pre workout van 2023. Blast bestaat uit ingrediënten zoals Citruline Malaat, AAKG, Beta-Alanine, Taurine, Cafeïne en nog meer wat je exact nodig hebt vóór een knaltraining. Neem Blast! een half uur voor je training en je bent klaar om te knallen! Voor nog geen 60 cent per portie is het een onverslaanbare formule! Via Supplementaanbiedingen.nl vind je de beste aanbiedingen van XXL Nutrition.

 • Bevat 5 ingrediënten met bewezen werking
 • Zeer goedkope pre workout van XXL Nutrition
 • O.a. cafeïne, citrulline malaat, beta alanine en AAKG

Blast! Pre Workout kopen bij XXL Nutrition

Blast! Pre Workout kopen bij Bol.com


8. Oerkracht Pre Workout – Matchu Sports

oerkracht pre workoutOerkracht Pre Workout van Matchu Sports is er één die zeker niet mag ontbreken in deze Top 10 beste pre workout boosters. Dit PWO supplement is geschikt voor de fanatieke sporter. Oerkrracht Pre-Workout, ontwikkeld met een explosieve mix van cafeïne en creatine, geeft de boost die je nodig hebt om topprestaties te leveren en betere resultaten te behalen dan ooit tevoren. Helaas slechts verkrijgbaar in 1 smaak (wel een lekker frisse ananassmaak). Check hier de Oerkracht review!

 • 5 gram creatine
 • Heerlijke frisse ananassmaak
 • 300 mg cafeïne per dosering
 • 20% extra korting met de code: 20SUP

Oerkracht kopen bij Matchu Sports

Oerkracht kopen bij Bol.com


9. Elevate Pre Workout – Bulk Powders

elevate bulk powdersElevate Pre Workout van Bulk Powders mag zeker niet ontbreken in de zoektocht naar de beste pre workout. Deze pre workout booster behoort al jarenlang tot de meest verkochte producten van Bulk Powders. Dit komt door de combinatie van een scherpe prijs en hoge kwaliteit. ELEVATE™ bevat maar liefst 12 actieve ingrediënten.

Hoewel dit niet het grootste aantal is in alle pre-workouts, zijn het de ongeëvenaarde doseringen van ieder ingrediënt dat deze formule doet uitstijgen boven de concurrentie. Bij Supplementaanbiedingen.nl vind je altijd de laagste online prijs!

 • Te bestellen in 3 heerlijke smaken
 • Formule met 12 pre workout ingrediënten
 • 200 mg cafeïne voor een goede energieboost

Elevate Pre Workout kopen bij Bulk Powders


10. Pre Workout Kossoine – Kosso Nutrition

kossoine pre workoutPre Workout Kossoine van Kosso Nutrition is er één die zeker niet mag ontbreken in deze Top 10 beste pre workout boosters. Dit PWO supplement is geschikt voor de fanatieke sporter. Kossoine Pre-Workout, ontwikkeld met een explosieve mix van cafeïne, arginine en creatine, geeft de boost die je nodig hebt om topprestaties te leveren en betere resultaten te behalen dan ooit tevoren. Deze pre workout van Kosso is verkrijgbaar in 3 lekkere smaken, namelijk Berry, Lemon en Cola. Via Supplementaanbiedingen.nl kun je deze pre workout booster eenvoudig online bestellen!

 • 4 gram arginine
 • Heerlijke frisse smaken
 • 250 mg cafeïne per dosering
 • Goede prijs

Kossoine kopen bij Kosso Nutrition

Kossoine kopen bij Bol.com


10 beste pre workouts 2023 lijst

Samenvattend zijn dit de beste pre workouts van 2023;

 1. ABE – Applied Nutrition
 2. C4 – Cellucor
 3. Kill It Reloaded – Rich Piana Nutrition
 4. No Xplode 3.0 – BSN
 5. The Curse – Cobra Labs
 6. Gold Standard Pre Workout – Optimum Nutrition
 7. Blast! – XXL Nutrition
 8. Oerkracht – Matchu Sports
 9. Elevate – Bulk Powders
 10. Pre Workout Kossoine – Kosso Nutrition

Is een pre workout booster veilig?

Er komen regelmatig negatieve geluiden voorbij over pre workout boosters. Zo zouden ze slecht voor je gezondheid zijn en nare bijwerkingen hebben. Vraag jij jezelf af of een pre workout gevaarlijk is? Het gebruiken van een pre workout booster is veilig. Er zitten geen verboden stoffen in die schadelijk voor je gezondheid kunnen zijn. Het is echter wel belangrijk om deze supplementen verstandig te gebruiken. 

Omdat er veel stimulerende stoffen inzitten, zoals een hoge dosis cafeïne, is een pre workout niet voor iedereen aan te raden. Ben je overgevoelig voor cafeïne of drink je overdag al veel koffie? Dan is het niet slim om een pre workout met veel cafeïne te pakken. Ook willen wij je echt op het hart drukken om geen overdreven doseringen te nemen. Volg de gebruiksaanwijzing en doe niet ‘stoer’ door 4 scoops te nemen. Dit kan leiden tot een opgejaagd gevoel en zelfs hartkloppingen. 

Ben jij gezond en gebruik je een pre workout met je verstand? Dan hoef je je geen zorgen te maken over nadelige effecten. 

Beste Pre Workout kopen

Bij Supplementaanbiedingen.nl vinden wij het belangrijk dat jij de laagste prijs betaalt voor jouw supplementen. Daarom staat in het overzicht bij de beste pre-workouts van 2023 de webshop met de beste aanbieding bovenaan! Heb jij ergens een betere deal gevonden? Laat het ons dan weten! Natuurlijk kan je ook even alle supplementen kortingscodes op de site bekijken. Hier kan je direct besparen op de aankoop van jouw favoriete merk pre workout boosters.

Top 10 beste Pre Workout Boosters test

Deze Top 10 met beste PWO is een product van Supplementenaanbiedingen.nl (onderdeel van Voeding-en-fitness.nl) en wordt beoordeeld door onze bezoekers met een 9,6/10 (71 personen). Voor dit onderzoek naar de beste pre workout gebruiken we verschillende bronnen. Zo verzamelen we reviews van echte consumenten uit binnen- en buitenland om hun ervaringen te valideren.

Daarnaast kijken we naar onafhankelijke labtesten om de kwaliteit van merken en ingrediënten te controleren. Tot slot testen we zelf op structurele basis pre-workout poeders om eigen ervaring te koppelen aan de andere bronnen. Als eindproduct zien jullie deze Top Pre Workout lijst voor 2023. Wij onderzoeken de beste supplementen voor alle Nederlandse sporters!

Volg Marvin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *